Kdo

Leon Grenko, Beer Trail Runner

Leon Grenko, Beer Trail Runner

Psiholog in bosonogec, ljubitelj piva in vina, ki rad spi pod zvezdami in dan začne s sveže zmleto kavo ter uživa pri pripravi hrane v naravi. Tekač in pohodnik, ki ga ultra trail zapelje v meditacijo.

| e-mail | Facebook | Twitter | Instagram |

 

 

 

 

 

Simon Benkič, Jotaeater

Simon Benkič, Jotaeater

Romar, potovalni trail pohodnik, kolesar in tekač. S kolesom iz Vrhnike v Santiago 3000 km. Iz Barcelone v Sevillo 2000 km. Obkrožil Korziko, Sardinijo, Sicilijo, Istro, Dalmacijo, Kvarnerske otoke, Triglavski Narodni Park in Kamniško-Savinjske Alpe. Prehodil 730 km Camina Portugues, 400 km Camina Via de La Plata, Jakobovo pot od Slovenske vasi do Ljubljane, tretjino Alpe Adria Trail, Via Dinarica SLO. Trail tekme: 100 Miles Of Istria 100km, Dalmacia Ultra Trail 100km, Trans Gran Canaria 84 km… May every step be a prayer for peace and extension of loving kindness.

 

 

 

 

Andreja in Urša – DREJKA TEAM

Andreja in Urša – DREJKA TEAM

To sta dve difovki, ki že od malih nog uživata v naravi. Več kot dvajset let skupaj pišeta zgodbe. Tako sta se v minulih letih odpravili s kolesi spoznavat Dalmacijo, pa en krog okoli Slovenije. Peš pa sta Slovenijo spoznavali po evropski pešpoti E6. Mnogo trenutkov sta preživljali in še vedno preživljata v hribih, posebej radi pričakata sončni vzhod na vrhu kakšnega dvatisočaka. V zadnjih letih, ko je življenje prineslo izkušnjo bolezni, sta temu prilagodili tudi svoje izzive. Urša se rada odpravlja na traile, kjer spoznava čudovite kotičke narave in iskrene ter prijazne ljudi. Andreja je njena najboljša podporna ekipa in poskrbi, da so te pustolovščine nepozabna izkušnja.

 

 

razgled!

Hana Geder

Sem več kot svoje ime in priimek. Sem nekdo, ki živi! Nekdo, ki svoje izzive najde v arhitekturi. Čutim se v jogi, hoji, teku. Moj hotel je hotel z milijontimi zvezdicami. Zaljubljena sem v naravo. Navdaja me z razširjenostjo in pomirjenostjo. Sem pa tudi samo nekdo, ki kot vsi drugi išče ravnovesje in svojo resnico na tem planetu. Življenje me uči, da počnem stvari, ki jih začutim, ko jih začutim. Sem najboljša verzija sebe. Sem samo kaplja v morju in sem hkrati morje.